**********************

KERST BROCANTE 2017

I.v.m. de voorbereidingen voor het 10-jarig bestaan van het Brocante Weekend in 2018 zal er dit jaar geen Kerst Brocante plaats vinden.


***********************

Kerst Brocante in het Zwieps Lokaal 2014

Kerst Brocante 2014*************************

kerst brocante 2013


Voor de eerste keer iets organiseren en dan ook nog eens in een periode dat er veel andere kerstevenementen worden  georganiseerd, is erg spannend.

Maar wat was het leuk om mee bezig te zijn!

En als je dan uiteindelijk ook nog eens groot aantal bezoekers mag ontvangen èn de nodige complimentjes, dan besef je weer waarom je het doet.

Omdat het leuk is en omdat het gewaardeerd wordt!Veel handgemaakte artikelen, met een brocante touch.Natúúrlijk ontbraken de echt oude kerstballen, kerstkaarsknijpertjes en andere oude kerstdecoraties niet!Aan mooie kerstkleding was óók gedacht! Voor groot en klein .....


Maar ook brocante wat in de kerstsfeer past.
Kerstrood, winters blauw, glas, servies en zilverwerk.

Maar Kerst betekent ook lekker eten met elkaar, dus mooi oud keukengerei ontbrak ook niet.En ter plekke iets lekker kópen, hoort er ook bij:
versgebakken kniepertjes, mooie kerstcupcakes en Zweede Kanelbullar!En natuurlijk konden er boven een knapperend vuurtje broodjes gebakken worden èn marshmallows geroosterd.
En niet alleen de kinderen maakten daar gebruik van .....


En wie dat wou kon op de foto met de kerstman.
In de arreslee natuurlijk!!

Voor iedereen die geweest is: bedankt voor de komst, we vonden het gezellig dat jullie er waren !!!
En voor wie er niet was, maar het leuk zou vinden om volgend jaar te komen: laat het ons weten, want wie weet geeft het ons genoeg stimulans om met dit gezellige evenement dóór te gaan èn het volgend jaar nog  gezelliger te maken!
***********************************